Huset ved Vensjöen, Høje Småland

- er på ca. 60 kvm. Det er oprindeligt fra 1950, med en ny-tilbygning med 2 soveværelser færdiggjort i år 2000. Der er køkkenafd. i den ene ende af huset med komfur og køleskab/frys baseret på gas. Midt i huset er der en åben pejs. Der er 4 faste sovepladser. I hele opholdstuen er der panorama-udsigt til søen og de omkringliggende fjelde og skove. Der er bestik til 6 personer i køkkenafdelingen. Der er ikke indlagt el.

Grunden er en skovgrund på 2.385 kvm.

- og med strandret. I forbindelse med huset er der bygget en 25 kvm. stor træterrasse med udsigt over sø og skov. Huset ligger direkte til søbredden og der er mulighed for at benytte den lille 2 personers jolle. Der findes bl.a. gedder og aborrer i søen. På grunden findes i øvrigt WC med tørkloset, redskabsskur og legehus. Søen er ren, så vandet kan bruges til de fleste ting. Ved huset findes mange blåbær og tyttebær, ligesom der i sommer- og efterårsmånederne, er gode muligheder for at samle rørhatte og kantareller.

 

Udsigten fra Vensjøen ind til huset

Naturen er storslået

- med et rigt dyreliv lige ved huset. Bl.a. et enestående fugleliv med småfugle, gæs, traner og rovfugle. Desuden dådyr, rådyr og elge.

5 km. fra Järnforsen i Vetlanda kommune. Der er 290 km. fra Helsingborg. Vejene er gode. Indenfor en radius på 15 km. er der flere småbyer med mulighed for at købe ind. Af større byer kan nævnes Vetlanda og Vimmerby. Her er afstanden ca. 30 km.

Udflugtsmulighederne er mange

F.eks. Astrids Lindgrens Verden, kanotur på Emåen, guldgravning ved Ädelfors, besøg i den gamle mine ved Kleva, glaspusteri i Glasriget, vandreture i det store naturreservat få km. fra huset, mv.

Ønsker I at leje huset

kan I ringe el. sende e-mail til

Erik Terp
Skovvej 25
4400 Kalundborg
tlf.: 27520609
email: sverige@terp.dk

 

Billedet viser udsigten fra terrassen

Kontaktoplysninger

  • Terps Feriehus i Sverige
  • Skovvej 25 4400 Kalundborg
  • Telefon: +45 27 52 06 09
  • Email: sverige@terp.dk

Sociale links