Mange spændende udflugtsmuligheder

- i umiddelbar nærhed af huset. Varieret terræn med skov, søer og bakker. I sensommeren og om efteråret er der rige muligheder for at samle blåbær og tyttebær eller tage på svampeture i skovene. Gode fiskemuligheder bl.a. i Emåen. Det er også muligt at løse fiskekort til 17 smålandske søer, der så kan fiskes tynde efter behov.

Der er flere aktivitetsmuligheder inden for en radius af 30 km., heriblandt, guldgraverby i Ädelfors, hvor man kan vaske guld og Astrid Lindgrens verden i Vimmerby, hvor husene fra hendes fortællinger er opført i "børnestørrelse" og hvor man om sommeren kan møde blandt andre, Pippi Langstrømpe og Emil fra Lønneberg.

I Småland findes Sveriges traditionsrige glasindustri og man kan opleve glaspusteri i bl.a. Orrefors og Kosta. Det er også muligt at komme 360 m. ind i kobber- og nikkelminen i "Kleva Gruva", eller blot bade i søen ved Pauliström få km. fra gården.

Også muligheder for længere udflugter som f. eks til skærgården, Öland, Vættern og Jönköping  eller det spændende Smålandske Museum i Vaxjö. I skærgården er der mulighed for at bade, sejle og fiske.

Links på Internettet

 

Ramsen badeplads 5 km. fra Åmjölkesbo

Kontaktoplysninger

  • Terps Feriehus i Sverige
  • Skovvej 25 4400 Kalundborg
  • Telefon: +45 27 52 06 09
  • Email: sverige@terp.dk

Sociale links